16 Mayıs 2014

Haşerelere karşı profesyonel ilaçlama hizmeti

Haşerelere karşı profesyonel ilaçlama hizmeti

Evinizde ya da işyerinizde gördüğünüz ve mekanı istila etmeye başlamış haşerelere karşı vakit kaybetmeden önlem almak gerekmektedir. Çünkü haşereler genellikle hızla çoğalmakta ve sağlığımızı tehdit edici olabilmektedir. Çeşitli yollarla bizlere mikrop bulaştırabildikleri gibi, kimi haşerelerin ısırıkları zehirlenmelere ya da allerjik reaksiyonlara sebep olmaktadır.
Haşerelerle mücadele uzmanlık gerektirir. Çünkü her haşerenin yaşama, çoğalma ve beslenmeleri farklılık gösterir. Profesyonel böcek ilaçlama firmaları haşerenin cinsine göre farklı ilaçlama yöntemleri kullanırlar. Hamamböceği ile pire için aynı uygulama yapılması beklenemez. Ya da karınca...Müşteri memnuniyetini sağlamak için keşif yapıldıktan sonra en ideal olan yöntem seçilir.
Böcek ilaçlamasında kullanılan böcek ilaçlarının insan sağlığına zarar verip vermediği de önemlidir. Haşerelerden kurtulayım derken, kendi sağlımızdan olmak istemeyiz elbette. Ya da evdeki evcil hayvanımızın da bu durumdan olumsuz etkilenmesi istenmeyecek durumlardandır.

Tekniktürk, uzun yıllardır bu sektörde hizmet veren bir şirket olarak Bayer Koruma Programı’nın Türkiye’de başlamasıyla birlikte üye olan ilk firmalardandır. Bayer Koruma Programına üyelik belirli kalite standartlarını sağlamakla mümkün olmaktadır. Bu kalite standartlarını sağlayan firmalar, programa üye olarak Bayer’in doğa dostu ilaçlama hizmetini sunabilmektedir. Tabii ki yine kimyasallar kullanılmaktadır ancak bu kimyasal ilaçlar Bayer kalitesiyle, insana ve çevreye zarar vermeyecek şekilde üretilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok önemli, güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim...:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...