10 Aralık 2013

Hafta sonunun keyfi brunch ile çıkar



Hafta sonunun keyfi brunch ile çıkar

 

Yoğun çalışma temposu sebebiyle çalışanlar hafta içi birbirlerini görme şansı bulamıyor. Bu nedenle genelde herkesin tatil olduğu Pazar günleri kahvaltı ya da brunch yapmak son yıllarda çok yaygınlaştı. Öyle ki artık restoranlar, çok farklı kahvaltı alternatifleri sunuyorlar. İsteyene açık büfe, isteyene serpme , isteyene de yöresel kahvaltı seçenekleri bulunuyor.  

Her zevke hitap eden menülerle hafta sonu kahvaltıları, bütün bir haftanın yorgunluğunu atmaya yardımcı oluyor. Çayınızı yudumlarken, kahvaltı sofranızdaki çeşitlilik ve sevdiklerinizle yapacağınız keyifli sohbetler  yeni bir haftaya bomba gibi girmenizi sağlayacaktır.

İstanbul’daki çok özel mekanların, çok özel ayrıcalıklarından yararlanmak isteyenlerin adresi olan bonubon.com, en seçkin restoranlardan çok özel kahvaltı teklifleri sunuyor. Seyir Terrace, İstanbul Edition Hotel, Fratelli La Bufallo, Galata Deniz Restoran, Suadiye Mirror Bistro gibi seçkin mekanlarda keyifli bir hafta sonu kahvaltısı ya da brunch yapmak istiyorsanız siteye ücretsiz olarak üye olup istediğiniz teklifi satın alabilirsiniz. Siteye üye olarak, yeni teklifleri de güncel olarak takip etme şansı elde edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok önemli, güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim...:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...